O nama

Ortodontska ordinacija Weber utemeljena je 1991. godine kao prva privatna ortodontska ordinacija u Varaždinu, a obiteljsku tradiciju vođenja dentalne medicine koja datira još od 1970. godine nastavlja i danas. U našoj ordinaciji osiguravamo potpunu dentalnu terapiju na jednom mjestu. S naglaskom na kvalitetu i suvremeno opremljene prostore, nudimo Vam široki spektar usluga, a sve terapije i tretmane provodimo s ciljem stvaranja lijepog, prirodnog i što je najvažnije, zdravog osmijeha. U brizi za Vaše oralno zdravlje, koristeći se najnovijim tehnologijama i bezbolnim metodama, kao i upotrebom materijala koji omogućuju funkcionalan i precizan rad, učinit ćemo sve kako bi očuvali prirodnu strukturu Vaših zubiju, te Vam podarili atraktivan i što prirodniji osmijeh. Uz opušten i obziran, ali nadasve profesionalan i individualan pristup, tim vrhunskih dentalnih stručnjaka nastojat će da svaki postupak i sve novonastale dentalne transformacije budu izvedeni ugodno, kvalitetno i u što kraćem vremenskom roku.

Od prvog kontakta do završetka provođenja kompleksnih stomatoloških usluga, u našoj ordinaciji pacijent je uvijek na prvom mjestu. Precizna RTG dijagnostika, ortodontska terapija, estetske ljuskice, keramičke krunice i mostovi, izbijeljivanja i visokestetski ispuni samo su neke od naših usluga koje uz primjenu najmodernijih tehnologija i dentalnih metoda sukladno pravilima struke, na razini visokih svjetskih stomatoloških standarda postižu vrhunske rezultate.

Moderno opremljen radiološki kabinet i uz njega prateća digitalna tehnologija omogućavaju izbor odgovarajućeg i najoptimalnijeg tretmana bilo kojeg stomatološkog problema. Takvim preciznim uvidom u stanje struktura usne šupljine prije i nakon tretmana intervencije, a ovisno o individualnim mogućnostima u dogovoru s pacijentom, uvijek se opredjeljujemo za najbolju opciju liječenja ili eventualnih potreba za korekcijama kada je u pitanju ortodoncija.

Već dugi niz godina poslujemo u dentalnoj zubotehnici, stoga se u sklopu ordinacije nalazi i vlastiti zubotehnički laboratorij opremljen najsuvremenijom tehnologijom gdje se upotrebom iznimno kvalitetnih materijala u relativno kratkom vremenskom roku omogućuje precizna izrada protetskih radova.

Naš stručni tim spreman je uvijek Vam pružiti najbolji savjet kako biste na vrijeme donijeli pravilne odluke vezane za vaše oralno zdravlje.

mr. sc. Mirna Weber dr. dent. med. spec. ortodont

Smiljka Sokač, dentalna tehničarka

Anita Miler Jošt, dentalna tehničarka