Uljepšajte svoj osmijeh putujući

Što je dentalni turizam
Dogovor dolaska
Mogućnosti smještaja

Dentalnim turizmom smatra se putovanje u stranu zemlju prvenstveno zbog pristupačnijih troškova korištenja dentalnih usluga. Za većinu ljudi predstavlja alternativu visoke kvalitete dentalnih usluga nižih troškova u odnosu na njihovu zemlju, uz istovremeno lijep i opuštajući odmor.

Najveća prednost ovakve vrste putovanja je velika ušteda. Uzimajući u obzir krizno gospodarsko stanje, trend porasta dentalnog turizma i njegovih prednosti iz novčanih razloga u potpunosti je razumljiv. Hrvatska kao poznata turistička destinacija u mogućnosti je pružiti najkvalitetnije usluge iz područja dentalne medicine po nižim cijenama. Visoka kvaliteta usluga i korištenje suvremenih tehnologija koje Vam stručno osoblje specijalističke ordinacije Weber može ponuditi, čine grad Varaždin i njegovu okolicu popularnim odredištem dentalnog turizma.

Omogućit ćemo Vam da po pristupačnim cijenama, u opuštenoj atmosferi izvan zemlje vašeg prebivališta obavite potrebne preglede i liječenja. Sve stomatološke i ortodontske tretmane navedene na našim web stranicama obavljamo najsuvremenijim metodama. Već dugi niz godina pacijenti iz inozemstva posjećuju nas tijekom odmora.

Ukoliko ne dolazite iz Hrvatske ili Vam ne odgovara osobni dolazak, a potrebne su vam informacije vezane uz naše usluge, želite određeni tretman ili mišljenje o stanju svojih zuba i desni, molimo da nas kontaktirate telefonom.

Po konzultaciji, eventualno ćete nam poštom ili e-mailom poslati svoju dentalnu dokumentaciju (npr. rendgenske/ortopan snimke, intraoralne slike, fotografije na kojima se vide zubi, kratku anamnezu, itd.), a nakon što je zaprimimo, proanalizirat ćemo je i odgovoriti vam u najkraćem vremenskom roku. Poslat ćemo vam neobvezujući okvirni prijedlog tretmana ili zahvata sukladno Vašem stanju i anamnezi, te Vas obavijestiti o vremenu potrebnom za intervencije, broju termina, kao i okvirnoj cijeni.

Odlučite li se za naše usluge, podrazumijeva se brzina izrade svih protetskih ili ortodontskih radova, što umanjuje odsustvo od Vaših privatnih obaveza i općenito smanjuje duljinu boravka u našim ordinacijama čime dodatno štedite na troškovima.

Uz velike uštede na korištenju dentalnih tretmana, mnogo je razloga zašto posjetiti grad Varaždin, a tijekom boravka u našoj zemlji možete posjetiti i ostale poznate turističke destinacije.

Vezano za mogućnosti smještaja u Varaždinu, sve potrebne informacije, kao i ostale detalje o znamenitostima grada i okolice možete pronaći na web stranicama Turističke zajednice grada Varaždina.

Svakako, imate li bilo kakva pitanja ili nedoumice, vrlo rado ćemo Vam pomoći, dati savjet ili Vam nešto preporučiti.