Prva privatna ortodontska ordinacija u Varaždinu

Ortodontska ordinacija Weber utemeljena je 1991. godine kao prva privatna ortodontska ordinacija u Varaždinu, a obiteljsku tradiciju vođenja dentalne medicine koja datira još od 1970. godine nastavlja i danas.

U našoj ordinaciji osiguravamo potpunu dentalnu terapiju na jednom mjestu. S naglaskom na kvalitetu i suvremeno opremljene prostore, nudimo Vam široki spektar usluga, a sve terapije i tretmane provodimo s ciljem stvaranja lijepog, prirodnog i što je najvažnije, zdravog osmijeha.

U brizi za Vaše oralno zdravlje, koristeći se najnovijim tehnologijama i bezbolnim metodama, kao i upotrebom materijala koji omogućuju funkcionalan i precizan rad, učinit ćemo sve kako bi očuvali prirodnu strukturu Vaših zubiju, te Vam podarili atraktivan i što prirodniji osmijeh.

Uz opušten i obziran, ali nadasve profesionalan i individualan pristup, tim vrhunskih dentalnih stručnjaka nastojat će da svaki postupak i sve novonastale dentalne transformacije budu izvedeni ugodno, kvalitetno i u što kraćem vremenskom roku.

Raspon usluga

Od prvog kontakta do završetka provođenja kompleksnih stomatoloških usluga, u našoj ordinaciji pacijent je uvijek na prvom mjestu.

Precizna RTG dijagnostika, ortodontska terapija, estetske ljuskice, keramičke krunice i mostovi, izbijeljivanja i visokestetski ispuni samo su neke od naših usluga koje uz primjenu najmodernijih tehnologija i dentalnih metoda sukladno pravilima struke, na razini visokih svjetskih stomatoloških standarda postižu vrhunske rezultate.

Radiološki kabinet

Moderno opremljen radiološki kabinet i uz njega prateća digitalna tehnologija omogućavaju izbor odgovarajućeg i najoptimalnijeg tretmana bilo kojeg stomatološkog problema.

Takvim preciznim uvidom u stanje struktura usne šupljine prije i nakon tretmana intervencije, a ovisno o individualnim mogućnostima u dogovoru s pacijentom, uvijek se opredjeljujemo za najbolju opciju liječenja ili eventualnih potreba za korekcijama kada je u pitanju ortodoncija.

Zubotehnički laboratorij

Već dugi niz godina poslujemo u dentalnoj zubotehnici, stoga se u sklopu ordinacije nalazi i vlastiti zubotehnički laboratorij opremljen najsuvremenijom tehnologijom gdje se upotrebom iznimno kvalitetnih materijala u relativno kratkom vremenskom roku omogućuje precizna izrada protetskih radova.

Kontakt i lokacija

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili su vam potrebne informacije, javite nam se telefonom ili e-mailom i, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo u najbržem mogućem roku.

Zagrebačka ulica 132
42000 Varaždin
00385 (0) 42 241 222
ortodoncijaweber@gmail.com
Naš tim doktora
mr. sc. Mirna Weber
dr. dent. med. spec. ortodont

Mr. sc. Mirna Weber dr. med. dent. spec. ortodont rođena je 02.12.1966. godine u Varaždinu. Osnovnu školu, Gimnaziju te srednju Glazbenu školu završila je u Varaždinu.

Stomatološki fakultet u Zagrebu upisala je 1985/86 te diplomirala 15.07.1991. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a stručni ispit položila je 1992. godine. Akademski naziv magistra medicinskih znanosti iz područja stomatologije u znanstvenoj disciplini ortodoncija stekla je 29.06.1995. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te je izradila magistarski rad pod nazivom „Dinamika promjena linearnih kraniofacijalnih parametara tijekom rasta”. Specijalizaciju iz ortodoncije završila je 07.08.1997. godine. Autorica je devet znanstvenih radova. Aktivno je sudjelovala na mnogim europskim kongresima i tečajevima. Članica je Hrvatske Stomatološke komore, te Hrvatskog ortodontskog društva. Aktivno se služi engleskim, a pasivno njemačkim jezikom. Majka je dvoje djece.

Nikola Pavlec
dr. dent. med. spec. ortodoncije

Nikola Pavlec dr. med. dent. spec. ortodont rođen je 20.02.1991. u Varaždinu, gdje završava osnovnu školu. Upisuje opći smjer Prve gimnazije u Varaždinu, te nakon dvije godine upisuje program međunarodne mature (International Baccalaureate Diploma Programme). Maturirao je 2009. godine. Iste godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a diplomirao je 03.12.2015. godine na temu „Implantat ili ortodontsko zatvaranje prostora”. Stručni ispit položio je 07.07.2016. godine.

Specijalizaciju iz područja ortodoncije završio je 19.05.2021. godine. Aktivno je sudjelovao na brojnim ortodontskim kongresima i tečajevima. Član je Hrvatske Stomatološke komore, te Hrvatskog ortodontskog društva. Aktivno se služi engleskim, a pasivno njemačkim jezikom.