Oralna kirurgija

Kirurški zahvati
Procedura prije kirurškog postupka
Tokom kirurškog postupka
Oporavak nakon zahvata
Kirurški zahvati

U našoj ordinaciji nudimo širok raspon kirurških zahvata kako bi se poboljšali zdravlje i izgled vaših zubi i desni. Naši stručni i iskusni stomatolozi obavljaju sve od jednostavnih ekstrakcija do složenijih postupaka poput stomatoloških implantanata.

Vodimo veliku brigu o tome da se naši kirurški postupci izvode s najvišom razinom udobnosti i sigurnosti. Koristimo najnovije tehnike i opremu i radimo izravno s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe i brige.

Neki od kirurških postupaka koje nudimo uključuju:

EKSTRAKCIJE ZUBA

STOMATOLOŠKE IMPLANTANTE

GRAFTING KOŠTANE TVARI

KIRURGIJU PARODONTA

BIOPSIJU ORALNOG KARCINOMA

TRETMAN DENTALNOG APSCESA

Ako imate bilo kakva pitanja o našim kirurškim uslugama, ne ustručavajte se pitati. Tu smo da vam pomognemo postići optimalno oralno zdravlje i lijep osmijeh.

Procedura prije kirurškog postupka

Prije postupka, susrest ćete se sa svojim stomatologom kako biste razgovarali o detaljima kirurgije, uključujući bilo koje potencijalne rizike i komplikacije. Možda ćete dobiti i upute o tome kako se pripremiti za postupak, poput toga da ne jedete ili ne pijete ništa u određenom vremenskom razdoblju prije postupka.

Tokom kirurškog postupka

Tijekom postupka dati će vam se lokalna anestezija kako bismo omamili područje koje se tretira. U nekim se slučajevima možda dati i sedacija kako biste se opustili. Stomatolog će zatim obaviti potrebni postupak, koristeći specijalizirane instrumente i tehnike.

Oporavak nakon zahvata

Proces oporavka ovisit će o vrsti kirurgije koju ste imali i vašem općem zdravstvenom stanju. Međutim, uopće, možete očekivati ​​da ćete osjećati neku nelagodnost i otekline nekoliko dana nakon postupka.

Vaš stomatolog će vam dati specifične upute o tome kako se brinuti za tretirano područje i kako se nositi s boli ili nelagodom. Važno je slijediti te upute pažljivo kako biste osigurali glatki i uspješan oporavak.

Možda ćemo dogovoriti i posjet nakon postupka kako bismo se upoznali s napretkom.