Zubotehnički laboratorij

Oprema našeg laboratorija
Rad našeg laboratorija
Oprema našeg laboratorija

U sklopu ordinacije nalazi se i zubotehnički laboratorij što uvelike pospješuje brzinu i kvalitetu usluge kako iz funkcionalnih, tako i estetskih razloga.

Široki spektar ponude nadomjestaka fiksne i mobilne zubne protetike, te ortodontskih aparata izrađenih u našem laboratoriju odlikuje se vrhunskom estetikom i kvalitetom.

Laboratorij raspolaže najmodernijom tehnologijom i materijalima, stoga kvaliteta naše dentalne protetike i ortodontskih aparata nije slučajnost, već je rezultat sustavnog i preciznog rada u potrazi za najoptimalnijim rješenjima.

Svaki od naših dentalnih tehničara specijaliziran je za jednu od vrsta zubotehničkih radova, pa će visoka kvaliteta i tehnika izrade estetski zasigurno zadovoljiti svakog pacijenta.

Rad našeg laboratorija

Osim naglaska na iznimnu važnost upotrebe kvalitetnih materijala i specijalnost dentalnih tehničara, rad našeg laboratorija ogleda se u dugogodišnjem iskustvu i stalnom razvoju u skladu s najvišim svjetskim standardima izrade zubno-protetskih odnosno ortodontskih radova.

Kako je riječ o području rada s primjenom tehnoloških procesa gdje znanje brzo zastarijeva, ordinacija Weber i dalje će pratiti novosti iz razvoja struke te im se sustavno prilagođavati u cilju pružanja što boljih i kvalitetnijih usluga rekonstruktivne stomatologije odnosno dentalne protetike.